dimecres, 30 d’octubre de 2013

La millor hostessa
La Baralla Castellera s'ha estrenat a Fira. Ha estat a la Fira Castellera de Santa Úrsula on s'ha presentat una nova edició i on s'han fet activitats per promocionar la familiar tradició de jugar a taula. Nens i grans han pogut participar en jocs de memòria i col·laborar a il·lustrar una carta castellera. Els resultats: sorprenents! Impossible compartir els més de cent dibuixos, aquí us deixem uns quants per tal que us en feu una idea. 

Agrair la col·laboració de tothom i molt especialment la predisposició dels artistes comarcals que han donat suport a la iniciativa.
L'estand de la Baralla Castellera

La Fira, organitzada per la Revista Castells, estava especialitzada en temes del món casteller i ha tingut una gran afluència de visitants.


Visita de les autoritats


Vista de les autoritats. Al fons, l'amic Pere Toda, apunt per immortalitzar el moment.


Castellers. Joan Cunillera-2013El pintor Joan Cunillera va voler col·laborar amb aquesta magnífica obra, creada especialment per aquesta ocasió. Una generosa sorpresa que vam compartir amb tothom els dies de la Fira.Nou artistes més van voler donar suport a l'activitat de dissenyar una carta castellera. Una magnífica font d'inspiracions per als infants alhora de dibuixar les seves. Un enorme agraïment per la bona predisposició de tots ells. Un record inoblidable!!

Artistes col·laboradors: Pere Toda / Manel Torres / Antonio Cardó / Lluís Arrufat / Josep Santesmases / Maria Parera / Pepa Pujol / Violant E. / Núria Xuxe.


Pere Toda. Pintor, de Valls.
  
Pere Toda. Pintor, de Valls.
Manel Torres. Pintor, de Figuerola.

Antonio Cardó. Pintor, de Vila-rodona.
Antonio Cardó. Pintor, de Vila-rodona.
Manel Torres. Pintor, de Figuerola. 

      
      J. Santesmases. Poeta.
    
            Lluís Arrufat. Il·lustrador, de Valls.
     Maria Parera. Artista, de Valls.

 
Violant E. Il·lustradora, de SC
   
Núria Xuxe. Creativa, de Terrassa.
      
        Pepa Pujol. Espontània, de Valls.


Les propostes de joves i infants tampoc es van quedar enrere. Més d'un centenar de dibuixos amb motius castellers per imaginar una carta castellera d'allò més personal. Només en compartim una mostra. Gràcies a tots i a totes, afició castellera!!!

Una gran festa! Gràcies als organitzadors, que ens van facilitar l'estada i van aconseguir crear un entranyable ambient casteller.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada